работно време за доставки 9.00 - 19.00 работно време за получаване на поръчки 00.00 - 24.00 - Да изпратиш цветя е повече отколкото да изречеш 1000 думи !
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
  • Сигурен Сайт

    100% сигурен сайт

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  • Обадете ни се

    0879 439 616

  • Плащане

    бързи и лесни начини на плащане

Кошницата е празна!

БУКЕТИ ОТ БОНБОНИ

Покажи:
Ред:
Изглед: СписъченТабличен
Подари й с един жест, всичко от което се нуждае - твоята любов, шоколади и цветя и повярвай ни, че никога досега тя не е получавала такъв подарък ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 ..
96,99ЛВ.
На база 0 отзива.
То това вече е неустоимо и впечатляващо ! 3 в 1 - подаряваш й твоята любов, цветя и сладки изкушения от бонбони Рафаело ! Букета съдържа 19 бр. червени карамфили ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е на..
89,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Шоколадов Букет ! Красиво и нетрадиционно е това решение пък и така съчетаваш и цветята и бонбоните в едно ! Показаният модел на снимката е с 24 бонбона . - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направ..
69,00ЛВ.
На база 0 отзива.
  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артикула се добавят 10.00лв. - Доставки се и..
139,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Букетът е направен от 24 първокласни бонбони Линдт в златисто бяла гама, което го прави подходящ за поводи, изискващи елегантност и изтънченост ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.0..
76,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Изящен и вкусен, очарователен и впечатляващ - това са точните думи за този красив и изискан букет ! Прекрасното съчетание от червено и черно подчертават стил и цветова композиция ! Букетът е от 24 бонбона Линдт ! - Дост..
76,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Красив и нежен бонбонен букет за красивото и нежно момиченце и ........, разбира се за неговите щастливи родители ! букетът е направен от 19 първокласни трюфели Линдт ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато п..
66,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Още едно наше предложение за новородено момченце и един прекрасен начин да да поздравите щастливите родители ! Букетът е направен от 19 първокласни трюфели Линдт . - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчкат..
66,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Красиво и изящно дръвче, направено от бонбони Фереро Роше ! Композицията е подходяща за многообразни и различни поводи, както за поздравление на младоженци, така и за бизнес повод . Композицията съдържа повече от 60 бон..
144,95ЛВ.
На база 0 отзива.
С най-фините трюфели и с това послание - бъди сигурен в успеха и впечатлението, което ще направиш ! Букета съдържа 24 бонбона Lindor Lindt - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предн..
72,99ЛВ.
На база 0 отзива.
В този свеж и весел букет от бонбони в розово-зелена гама добавихме и орхидеи, за да подсилим неговият стил и изисканост ! Бъдете сигурни в ефекта при поднасянето ! Букетът е направен от 19 първокласни трюфели ! - Доста..
66,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасен и впечатляващ букет от 24 бонбона Линдт - определено ще бъдете уникални и неповторими с този подарък ! Стилните цветове черно и фукция, сами говорят за елегантност и изисканост ! - Доставката в сайта  е БЕЗ..
76,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасен и истински вкусен букет от шоколади Lindt 19 бр. в пастелно розово и контрастиращо кафяво ! Бъдете нетрадиционни и неповторими, когато подарявате ! Този букет от сладки прелести ще очарова всеки, от любимото ..
69,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Направи я специална, покажи й , че тя е за теб най-любимата жена ! Букетът е направен от 24 бонбона Lindor Lindt различни вкусове ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ..
76,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасно, изящно дръвче, направено от бонбони Фереро Роше - над 40 бр . Подходящ подарък за редица поводи, подсказващ за Вашия вкус към красивите и нестандартни неща ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчк..
96,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Типичен и подходящ подарък за мъж ! Покажете му колко много го цените ! Съдържа 100 бонбона във формата на жълтици ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчк..
61,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Букетът съдържа 17 бонбона Фереро Роше ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артик..
77,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Изящна и подбрана комбинация от шампанско и подбрани бонбони 35 бр във формата на аранжировка ! Един незабравим подарък за различни поводи ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 ча..
86,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Весела празничка комбинация от вкусни бонбони Фереро Роше и други във формата на жълтици - едно супер пожелание за здраве, късмет и берекет ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 ча..
79,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Представяме Ви един прекрасен начин да поздравите вашите близки с настъпващите коледни празници ! Прекрасен и изискан букет от 24 вкусни бонбона Линдт ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направе..
76,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Представяме Ти една оригинална идея на нашите флористи - в 11 малки кошнички са поставени най-различни сладки изкушения за да се чуства Тя специална. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена д..
89,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасен и вкусен букет от бонбони Фереро Роше 24 бр! Един добър начин да съчетаеш бонбоните и букета !  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е н..
69,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Бутилка Френско шампанско 750ml Veuve Clicquot в изискана и красива шампаниера и вкусни бонбони # 10 Ferrero Rocher Chocolates и # 10 Hazelnut Chocolate Lindt Balls !!!! Изисканост и вкус ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена ..
280,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Букетът съдържа 51 бонбона Фереро Роше ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артик..
84,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Представяме Ви един прекрасен "любовен" подарък ! Той е подходящ , както за Свети Валентин, така и да изразите Вашите чувства без двусмислие ! Букетът е направен от 19 първокласни бонбона Линдт ! - Доставката в сайта  ..
66,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Ако на братата се появи нашият куриер с този огромен и вкусен букет, то бъди сигурен, че ефекта ще е ЗАШЕМЕТЯВАЩ. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръч..
89,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Този букет е направен от 51 бонбона Фереро Роше ! Изключително подходящ да поздравиш младоженците и да им пожелаеш сладък живот !  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на пред..
94,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Изящен и вкусен, този букет ди предоставя възможността да си неповторим ! В букета има 25 бонбона. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена ..
63,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Букет и шоколади ! Това би се харесало на всеки нали ? Една добра алтернатива на цветята ! 24бр бонбони Фереро Роше ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръч..
73,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Букет и шоколади ! Това би се харесало на всеки нали ? Една добра алтернатива на цветята ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след тов..
73,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасен и неповторим начин да кажете на едно момиченце и неговите родители - "Добре дошла на този свят" . Букетът е направен от 24 първокласни трюфели в розовата гама ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръ..
76,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Предлагаме Ви най-добрият и весел начин да поздравите едно Новородено момченце и неговите щастливи родители . Впечатлете ги и им поднесете тези вкусни шоколади ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката..
76,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Подари й нещо необичайно и запомнящо се - сега е момента ! Всеки е получавал цветя по един или друг повод, но такова нещо никога - 51 вкусни бонбона Capitol, недвусмислено подсказващи твоята любов - Доставката в сайта&..
116,99ЛВ.
На база 0 отзива.