работно време за доставки 9.00 - 19.00 работно време за получаване на поръчки 00.00 - 24.00 - Да изпратиш цветя е повече отколкото да изречеш 1000 думи !
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
  • Сигурен Сайт

    100% сигурен сайт

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  • Обадете ни се

    0879 439 616

  • Плащане

    бързи и лесни начини на плащане

Кошницата е празна!

Букети

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА !

Покажи:
Ред:
Изглед: СписъченТабличен
Пролет, слънце, топлина и хубави моменти, какво по-добро да го изразиш, освен този прекрасен букет лалета !? Нашите лалета не можете да видите в нито един цветарски магазин - те са като гиганти пред обикновените л..
43,49ЛВ.
На база 0 отзива.
Една неповторим букет, вплел в себе си чистота на 10 бели рози, 2 кремави гербера и изобилие от свежа холандска зеленина. Всичко това в луксозна опаковка и неповторим аранжимент. когато желаете да сте елегнатни и уникал..
76,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Букетът, който говори вместо Вас. 6 тъмночервени рози, 5 броя кремави гербера, свежа зеленина, придаваща свежест и пищност на този прекрасен арнжимент, носещ трепета на любовта. Цялата тази комбинация е умело опакована ..
64,95ЛВ.
На база 0 отзива.
  Това, което не можеш да изразиш с думи, може да изразиш с цветя ! Сезонните цветя са разнообразни, пъстри и красиви . На снимката сме Ви предложили един такъв микс, а според съответния..
71,95ЛВ.
На база 0 отзива.
С този букет няма да имате повче колебания от сорта на "Обича ме, не ме обича". В този прелестен аранжимент всяко венчелистче "крещи" "Обичам те!!!"! Благоухайни свежи лилиуми в наситена оранжева тоналност, напомняща зале..
55,90ЛВ.
На база 0 отзива.
Миксов, прекрасен и стилен букет от орхидеи, гербери, хризантема, антуриуми и рози! Този букет е композиран от 21 стръка и е подходащ за универсални случаи, както и за бизнес поздравления ! Букетът се изпълнява едва след ..
96,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Свеж букет във весела и пъстроцветна тоналност. Съвкупност от розови лилиуми и рози, свежа зелена хризантема и още по-свежа зеленина, допълваща букета. Моделът. показан на снимкате, е "Среден" Цената на артикула не вк..
89,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Уникално, екзотично, стилно и бяло - това са най-кратките думи за тази прекрасна композиция от бели рози, бял антуриум и свежа холандска зеленина . Добавихме като подарък красива стъклена ваза, за да гарантираме по-дъ..
104,90ЛВ.
На база 0 отзива.
Екзотиката и оригиналността си подават ръка, за да представят пред Вас топлината и красотата на Далечния Изток. Букет, аранжиран според последните моднии тенденции в областа на флористиката от различни екзотични ц..
83,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Рози, минигербери и еустомаи в сатененонежна розова гама. Обилна свежа холандска зеленина и красиви, нежни и ароматни лилиуми надничащи от нея. Букет, които ще размекне сърцето на неговия получател - ефектът е 100 % гара..
82,80ЛВ.
На база 0 отзива.
Красив и свеж букет в издължена форма, подходящ и за по-официални случаи! Розите - естествено са прима качество, а вложения бамбук и екзотична зеленина придават изискан стил ! Поръчката се ипълнява след Твоята заявка, т..
54,00ЛВ.
На база 0 отзива.
  Изящен и красив букет от 11 червени и розови стръкове - лилиум, гербери и рози в опаковка и зеленина ! Цветята се опаковат и приготвят след извършване на Твоята поръчка, така че свежестта е гарантирана ! Една жена о..
59,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Голям и жизнен букет от лилави, бели и зелени цветя, обвити със свежа и елегантна зеленина.  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена с..
59,00ЛВ.
На база 0 отзива.
В очите заблестява светлина и сърцето почва да тупти бурно и учестено, в момента, когато тези наситеночервени рози бъдат доставени. Кой ще може да им устои?! Една прелестна комбинация от 12 аленочервени рози, изящно ара..
79,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Красиво съчетание на разцъфнали бели лилиуми и розови рози. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна ..
74,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Алено червените рози и белите лилиуми са перфектната комбинация за всеки един повод. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това ..
55,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Уникален букет, направен според последните модни тенденции в областа на съвременната флористика. 36 броя луксозни рози от водещите сортове "Grand Prix", "Cool Blue" и "Avalanche avante-garde" подредени в групи, разделени от свежа холандска ..
169,90ЛВ.
На база 0 отзива.
Ярко, искрящо и цветно съчетание на класически и екзотични цветя. Букет, съставен от рози, гербери, стрелиции и лилиуми в цветни, топли цветове. Подбрана е подходяща зеленина, с която са аранжирани цветята. Букет, израз..
84,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Предложи й романтика, красиви сънища и сбъднати мечти - този букет е най-подходящия израз на тези чувства ! За да гарантираме максимална свежест на букета - добавихме като подарък от нас красива стъклена ваза - Достав..
89,90ЛВ.
На база 0 отзива.
Ето всичко необходимо, за да направиш момента романтичен - красиви 11 рози, червени и една бяла в специална матрица във формата на сърце и свежа холандска зеленина. Към букета сме прибавили ваза, за да се запазят цветята..
88,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Сатенено бели лилиуми и красива свежа зеленина - една неповторима комбинация. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се с..
69,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Всичко мило и нежно е съчетано в този красиви закачлив букет - приятен и сполучлив микс от розови минигербери, бяла хризантема и множество от алстромерия и свежи холандски зеленини. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТ..
45,85ЛВ.
На база 0 отзива.
Най-големия и прекрасен букет в нашата колекция! Дългостеблени рози, прекрасно съчетани с лилиуми и други бели цветя, според сезона! Когато истате Най-доброто от Най-доброто - ето това е правилния Избор ! - Доставката ..
135,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Букет, носещ полъха на последните дни на лятото в себе си. Оранжево-жълтите нюанси на предложените минигербери ще Ви върнат назад във времето, за да си спомните за горещите летни дни на радости и забавления! - Доставк..
88,90ЛВ.
На база 0 отзива.
Екстравагантен и футуристичен е този изящен букет ! Нашите флористи са се постарали да го създадат така, че да докажеш своята неповторимост и вкус към нестандартните неща ! Перфектното съчетание на червени рози, карам..
74,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Ето Ви една аранжировка, с която ще предизвикате определено ефекта "WOW" - луксозен букет в пурпурни тонове от рози, гербери, кала и хиперикум, съчетани с екстравагантни екзотични листа от далечната Южна Америка ! Моля Ви..
104,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Един прекрасен букет - подарък за всяко новородено бебе. Разкошният букет включва в допълнение и плюшена играчка.  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако пор..
83,00ЛВ.
На база 0 отзива.
  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артикула се добавят 10.00лв. - Дос..
52,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасен, Фантастичен букет в Розовата гама - 3 гербера, 3 рози, хризантеми в същата тоналност, богата холандска зленина и опаковка, съчетана с букета !  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е напра..
49,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасен букет от стрелиции - на показаната снимка е показан букет с 9 бр. Букетът е изключително подходящ за подарък на мъж!  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния..
72,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Свежи цветя и свежо ароматно шампанско, един перфектен и изискан начин да поздравиш празнуващия в този ден ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако п..
54,39ЛВ.
На база 0 отзива.
Луксозно, изискано и мноого елегантно, особено ако не държиш на обема, а на важния и необходим жест , за да й покажеш, колко много тя(или той) значи за теб ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е на..
39,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Ако, комбинираш тази роза с нещо от другите ни предложения, като плюшени играчки, торти, балони, то бъди сигурен че посланието ти е ясно и право в целта ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направен..
35,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Море от свежи цветя, включващи - рози, мини гербер и карамфили, богато и модерно оформени на букет с подходяща холандска зеленина! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предни..
61,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Три кремави рози и три елегантни гербера в същата цветова гама , обилно и стилно аранжирани с подходяща холандска зеленина + луксозна дизайнерска опаковка ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е нап..
54,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Класическо, изисканно, елегантно - това е точното определение на този изящен и завършен букет от кала в бяло, зеленина и ваза ! Нашите аранжор-флористи са се постарали той да изглежда уникален и неповторим !  Бяла кал..
69,95ЛВ.
На база 0 отзива.
З слънчеви , жълти рози, 3 гербера и алстромерия, богато украсени с пищна холандска зеленина и елегантна опаковка . - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръч..
47,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Букет, от който струи енергия и ритъм. 3 червени рози, 5 червени гербера, дребни сезонни цветя и множество холандски зеленини, които придават допълнителна свежест и обем на букета "Танго".  - Доставката в сайта  е Б..
69,85ЛВ.
На база 0 отзива.
Кой би устоял на това изкушени ? 11 първокласни лалета микс и фини шоколадови трюфели ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след тов..
54,39ЛВ.
На база 0 отзива.
Красиво, романтично и екзотично съчетание от цветя в оранжево-жълтагама от гербери , рози и стрелиции, красиво оформени в букет със свежа зеленина и бутилка локално пенливо вино ! Една истинска наслада за получателя н..
75,95ЛВ.
На база 0 отзива.