работно време за доставки 9.00 - 19.00 работно време за получаване на поръчки 00.00 - 24.00 - Да изпратиш цветя е повече отколкото да изречеш 1000 думи !
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
  • Сигурен Сайт

    100% сигурен сайт

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  • Обадете ни се

    0879 439 616

  • Плащане

    бързи и лесни начини на плащане

Кошницата е празна!

Цветни аранжировки

Покажи:
Ред:
Изглед: СписъченТабличен
Прелестна аранжировка от червени рози, съчетани със свежа зеленина. Всичко тов аранжирано под формата на сърце. Аранжировка, подходяща за романтичен подарък, чрез който да изразите вашите чуваства. Моделът, показа..
136,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Очаровай Я с тази деликатна и романтична аранжировка в пастелено-розови тонове и перли, поставени в разкошен стъклен съд !  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния д..
69,90ЛВ.
На база 0 отзива.
Снежнобели рози, млечнобели лилиуми в съчетание с нежна бяла еустома и обилна свежа холандска зеленина. Почувствайте чистота във всяка нейна форма, вдъхвайки аромата и съблюдавайки прелеста на този прекрасен, нежен ..
99,90ЛВ.
На база 0 отзива.
В красива поставка нашите Флористи са създали специално за Теб една прекрасна аранжировка от орхидеи, рози, гербери и др. сезонни цветя и ....... невероятни зеленини !  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато пор..
86,90ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасна цветна аранжировка от перфектни розови рози - 19 бр, за да изразиш своята нежност и бушуващите в теб чувства . Аранжировката е направена със всички необходими зеленини и материали, за да изглежда тя така, ка..
115,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Една неповторим букет, вплел в себе си чистота на 10 бели рози, 2 кремави гербера и изобилие от свежа холандска зеленина. Всичко това в луксозна опаковка и неповторим аранжимент. когато желаете да сте елегнатни и уникал..
76,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Представяме Ви най-търсеният и поръчван продукт от нашия каталог ! Сърце от 35 първокласни и свежи рози - най прекрасния начин да изразите своите чувства ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направ..
117,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Деликатна и романтична аранжировка в пастелени тонове, поставена в красив, прозрачен съд и украсена с перли и ... към това добавихме вкусни белгийски шоколади и пенливо шампанско !  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛА..
91,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Разкошна композиция от 45 карамфила, 31 хризантеми и 9 бели рози! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресн..
185,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Семпло, модерно и непретенциозно! Прекрасно съчетание, за да изразите Вашите почитания!!  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена сле..
73,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Една класическа комбинация, за да изразиш своята любов 20 бонбона Фереро, 9 рози и плюшено мече. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена с..
93,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Червено вино, 2 винени чаши, червена роза и... кутия шоколадови! Идеалната вечер се нуждае от червена роза, шокалад, 2 чаши и .. червено вино. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на..
69,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Представяме Ви една аранжировка, където думите са излишни - тя говори вместо Вас ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се ..
89,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Перфектната комбинация за любимия до Вас човек! Неповторима по излъчване и стил аранжировка в стъклен съд от свежи зеленини и червени рози, допълнени от трюфели и ефектна плюшена играчка във формата на сърце. - До..
86,00ЛВ.
На база 0 отзива.
  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артикула се добавят 10.00лв. - Доставки се и..
1 309,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Бъди сигурен, че с тази аранжировка определено ще постигнеш ефекта "УАУ" !!! на снимката ти е показано едно море от свежи и екзотични орхидеи, цветна кала, бяла хидрангея и всички необходими зеленини и аксесоари къ..
289,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Аранжировка "Амарилиси" - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артикула се добавят 10..
87,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Направете този подарък на някого, когото обожавате и ще усетите неговата радост ! Елегантно съчетание на розови рози, орхидея и акценти от хидрангея и зеленина ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчка..
165,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Aранжировка от протеи, рози, пенезитум и бамбук - перфектно качество и издържан стил. Един подарък, които ще направи притежателя му СПЕЦИАЛЕН! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 ча..
108,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Използвани са най-добрите и първокласни цветя за тази аранжировка от розови рози, цветна кара и едри сезонни цветя ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако пор..
149,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Елегантна аранжировка от цветя, подходяща за всеки повод и сезон, направена в изящен керамичен съд, състояща се от 3 бр. бели кали, 2 бр орхидея - цимбидиум, хортензия и допълнителни материали Цената на артикула не вкл..
49,00ЛВ. 55,00ЛВ. 11%
На база 0 отзива.
Прелестна аранжировка, подходяща за всяко едно пространство в дома или офиса, съставена от антуриуми в бели тонове, орхидея, трахелиум и бели сезонни цветя ! Цената на артикула не включва никакви допълнителни атриб..
49,00ЛВ. 55,00ЛВ. 11%
На база 0 отзива.
Прекрасна и изящна композиция в лилава гама, съставена от орхидея - ванда, еустома, ирис, декоративен мъх и допълнителни аксесоари. Цената на артикула не включва никакви допълнителни атрибути и аксесоари. - Достав..
69,00ЛВ. 75,00ЛВ. 8%
На база 0 отзива.
В красива кошница нашите аранжори са засадили пъстри и красиви растения, които ще радват техния получател дълго.... дълго време ! Ако искате да го зарадвате напълно - прегледайте нащите подаръчни предложения - вино, тор..
120,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Тази аранжировка ще зарадва определено всяко едно око ! Съставена е от орхидея, цветна кала, рози, хидрангея и всички необходими зеленини и аксесоари, за да изглежда така, както е на снимката ! - Доставката в сайта&n..
185,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасни розови рози и орхидея дендробиум, перфектно аранжирани в съд със необходимата зеленина и аксесоари! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчка..
165,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Перфектна аранжировка в продълговат стъклен съд със зелени орхидеи цимбидиум, заедно със всички необходими аксесоари, за да изглежда тя така, както е на снимката ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръ..
93,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Изчистена и перфектна аранжировка за всеки езин повод в стилни цветове от рози, кала, орхидея и сезонни цветя, съчетана с елегантни аксесоари. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 ч..
175,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Елегантна и изчистена аранжировка от бяла кала, розови рози, сезонни цветя и зеленина. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това ..
55,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Модерна и изискана аранжировка в розова тоналност от орхидеи, розови рози и красиви акценти от зеленина ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е н..
195,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Компактна и стилна аранжировка от цветна кала, рози, гербери и зеленина, заедно с необходимите зеленини и аксесоари, за да изглежда тя така, както е на снимката ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчка..
135,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Впечатляваща аранжировка от орхидея цимбидиум и свежи оранжеви рози  25 бр., заедно с всички необходими зеленини и аксесоари , за да изглежда така, както е на снимката. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато ..
197,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Прелестна аранжировка, подходяща за всяко едно пространство в дома или офиса, съставена от червени рози, бяла орхидея,  и  сезонни цветя в изящен керамичен съд ! Цената на артикула не включва никакви допълнител..
94,00ЛВ. 106,00ЛВ. 11%
На база 0 отзива.
Просто прекрасен подарък - Прекрасна азалея, аранжирана в кошничка с още 5 други зелени растения ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направ..
75,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Една перфектност и прекрасно съчетание на орхидеи, хидрангея, кала и мини гербер. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя с..
111,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Само за ценители - това е най-подходящия етикет за това съвършено флористическо творение ! Искаш ли твоят подарък да бъде запомнен завинаги ? Поръчай това съвършенство сега !  Бели и розови рози 20 бр са покрили основа..
205,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Впечатляваша и изискана аранжировка от бели рози, зелена орхидея цимбидиум , прекрасно аранжирани в стъклен куб. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако..
99,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Прелестен и шармантен е този букет, плод на майсторството и опита на нашите флористи ! Неговата изящност го прави подходящ за всеки един случай, изискващ специално отношение !            ..
205,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Модерно и нетрадиционно композирани рози в невероятна, креативна и авангардна цветна аранжировка, плод на майсторството на нашите аранжор - флористи ! Остава ти само да я поднесеш на човека, привличан от нестандартно..
155,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Микс от екзотичните острови в една модерна и неповторима аранжировка, дело на нашите креативни флористи !  Кала, рози и антуриуми в розово лелава гама, а в центъра на композицията бяла орхидея и всичко това, богато у..
259,95ЛВ.
На база 0 отзива.