работно време за доставки 9.00 - 19.00 работно време за получаване на поръчки 00.00 - 24.00 - Да изпратиш цветя е повече отколкото да изречеш 1000 думи !
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
  • Сигурен Сайт

    100% сигурен сайт

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  • Обадете ни се

    0879 439 616

  • Плащане

    бързи и лесни начини на плащане

Кошницата е празна!

Кошници с цветя

Покажи:
Ред:
Изглед: СписъченТабличен
Нашите аранжор-флористи ще създадат специално за Вас тази "Топла" кошница, използвайки най-свежите и най-фини цветя ! Цветята са подбрани от местния офис, който ще достави Вашата кошница - снимката е индикативна, но тон..
66,00ЛВ.
На база 0 отзива.
  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артикула се добавят 10.00лв. - Доставки се и..
428,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Само някой с изтънчен вкус, може да оцени този прекрасен и фин подарък - червено вино, екзотични орхидеи и свежа зеленина в красив съд и палмови кори ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направен..
69,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Стилно оформена кошница в модерна цветова гама ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената н..
71,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Тук ще се огледате мигновено в пролетта - красиво съчетание на свежи рози в пастелен тон, съчетани със свежи и ярки сезонни цветя. Нашите флористи ще се погрижат за перфектното аранжиране на този продукт. - Доставкат..
73,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Традиционна и грижливо, аранжирана кошница от бели и червени цветя, включваща червени Рози, Гербери, Антуриум, Лилиум и сезонни цветя ! Стръковете са поставени и аранжирани на специална гъба за да се гарантира дълъг жи..
85,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Когато някой, когото обичате, заслужава нещо найстина специално, спрете се на това наше предложение. Тази прекрасна кошница, аранжирана с вкус и професионализъм, включваща лилиуми, гербери и спрей рози, ще покаже на чо..
61,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Едно много приятно предложение за цветята, които трябва да изберете за предстоящия повод - елегантни рози в компанията на карамфили, алстромерия, сезонни цветя и много свежа зеленина ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛ..
66,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Красива и свежа композиция от свежи, жълти, кремави и бели цветове, обилна холандска зеленина в подходяща кошница - ти избираш, колко да бъде голяма ( минимална големина 51 броя цветя ). - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТ..
228,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Гарантираме ти, че пред тази разкошна композиция, аранжирана в кошница със свежи листа от аспидистра никой няма да остане равнодушен ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа ..
212,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Очарователна кошница с цветя, аранжирана с жълти Рози, Фрезии, Трахелиум и хризантеми, завършена с богата холандска зеленина ! Цветята са аранжирани в специална гъба, която гарантира максимална свежест и дълъг живот н..
88,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Ярки и красиви, много и в различни цветове 101 рози буквално ще направят експлозия във всяко едно сърце! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е напр..
386,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Нашите аранжор-флористи ще създадат специално за Вас тази "богата" кошница, използвайки най-свежите и най-фини цветя ! Цветята са подбрани от местния офис, който ще достави Вашата кошница - снимката е индикативна, но т..
66,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Нашите аранжор-флористи ще създадат специално за Вас тази "жизнена" кошница, използвайки най-свежите и най-фини цветя ! Цветята са подбрани от местния офис, който ще достави Вашата кошница - снимката е индикативна, но ..
66,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Нашите аранжор-флористи ще създадат специално за Вас тази "пъстра" кошница, използвайки най-свежите и най-фини цветя ! Цветята са подбрани от местния офис, който ще достави Вашата кошница - снимката е индикативна, но то..
66,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Ако искате да бъдете уникален и неповторим - това е Вашият избор. Аранжировка от разнообразни цветя - стрелиция, лилиум, алстромерия - богато аранжирани със свежа екзотична зеленина.  - Доставката в сайта  е БЕЗ..
98,90ЛВ.
На база 0 отзива.
Нашите аранжор-флористи ще създадат специално за Вас тази "светла" кошница, използвайки най-свежите и най-фини цветя ! Цветята са подбрани от местния офис, който ще достави Вашата кошница - снимката е индикативна, но то..
66,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Традиционна и елегантно аранжирана кошница с есенни цветя ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна ..
81,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасна кошничка, засадена с африкански теменужки и грижливо, декорирана с сух мъх - един прекрасен начин да изразиш своите чувства ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа н..
42,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Нашите аранжор-флористи ще създадат специално за Вас тази "бяла" кошница, използвайки най-свежите и най-фини цветя ! Цветята са подбрани от местния офис, който ще достави Вашата кошница - снимката е индикативна, но т..
66,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Зарадвай любимата си с тази прекрасна и елегантна кошница от бели цветове и зелени нюанси ! Една жена обича да види че сте отделили време за нея, че сте похарчили част от парите си за нея, че имате добър усет за цветове..
73,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Аранжировка от свежи цветя в розово и бяло, символ на спокойствие, оптимизъм и реализирани мечти. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена..
101,50ЛВ.
На база 0 отзива.
Лятото отмина, но защо да не напомните за него на някого , с когото имате летни спомени! Изключително свежо съчетание в жълто-оранжеви тонове! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 ..
87,50ЛВ.
На база 0 отзива.
Направихме тази прелестна кошница в зелената гама от 6 бр. зелена орхидея, 12 бр. лалета в бяло-зелена тоналност, добавихме и свежи сезонни цветя като бувардия, амарилис, хидрангея, с необходимите зеленини и аксесоари, з..
82,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Класическа и прекрасна кошница от бели рози - имате избора да определите с колко рози тя да бъде аранжирана от 31 до 101 броя. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, а..
144,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Класическа и прекрасна кошница от жълти рози - имате избора да определите с колко рози тя да бъде аранжирана от 31 до 101 броя. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ..
144,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Класическа и прекрасна кошница от първокласни пъстроцветни рози - имате избора да определите с колко рози тя да бъде аранжирана от 31 до 101 броя. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 ..
134,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Класическа и прекрасна кошница от розови рози - имате избора да определите с колко рози тя да бъде аранжирана от 31 до 101 броя. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден..
144,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Свежа и елегантна кошница от червени рози 16бр, 3 цвята орхидея цимбидиум и за да допълним стила сме добавили стрък сукулент свежа холандска зеленина и всички необходими материали и аксесоари, за да изглежда тя прекрас..
92,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Един от най-подходящите продукти за подарък при всеки един повод - рожден ден, имен ден или друго събитие ! Свежа комбинация от рози, еустома и прекрасни и свежи сезонни цветя и зеленини, подходящо аранжирани в специалн..
73,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Тази професионална аранжировка в кръгла форма, включва рози, гербери, маргарити, теменужки и различни сезонни цветя в различни тоналности. Перфектното допълнение за всяка една празнична маса. Това я прави идеалният п..
128,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Елегантна, стандартно аранжирана кошницо от червени и розови рози ! Подходяща за всякакви протоколни поводи! Елегантна и издържана! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на п..
184,85ЛВ.
На база 0 отзива.
Изберете тази привлекателна артистична аранжировка от свежи цветя и зеленина. Една впечатляваща комбинация от лилави, розови и кремави цветове поставена в подходяща неповторима плетена кошница.  - Доставката в ..
119,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Казват, че оранжевият цвяте цветът на строгите хора - нищо подобно - той е символ на лято, топлина и прилив на енергия ! Направихме тази прекрасно оранжирана кошница от 19 оранжеви рози, 10 оранжеви лалета, 5 цвята орхидея ..
145,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Изключително експресивна и ярка кошница в червени тонове, направена от 6 бр червени спрей рози, 5 бр гербера, връзка хиперикум, обилна зеленина и аксесоари, за да изглежда тя така, както е на снимката ! - Доставката в са..
82,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Представяме ти една перфектна комбинация, която е подходяща за мнооого поводи : новородено бебе или пък да демонстрираш голямата си любов към твоето Бебче - ти избираш ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато пор..
57,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Представяме ти една перфектна комбинация, която е подходяща за мнооого поводи : новородено бебе или пък да демонстрираш голямата си любов към твоето Бебче - ти избираш ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато пор..
57,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Подари тази изумителна и наситена в червено симпатична кошница, подходяща за всеки един повод и случай ! Тя е грижливо изработена от 7 бр. спрей рози, червени гербери - 2 бр., хиперикум, трахелиум и един свеж букет от хола..
75,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Класическа и прекрасна кошница от червени рози - имате избора да определите с колко рози тя да бъде аранжирана от 31 до 101 броя. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния де..
144,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Кошница, арнжирана със свежи лятни цветя, изпълнена с цветове и настроение. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита ..
81,00ЛВ.
На база 0 отзива.