работно време за доставки 9.00 - 19.00 работно време за получаване на поръчки 00.00 - 24.00 - Да изпратиш цветя е повече отколкото да изречеш 1000 думи !
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
  • Сигурен Сайт

    100% сигурен сайт

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  • Обадете ни се

    0879 439 616

  • Плащане

    бързи и лесни начини на плащане

Кошницата е празна!

ФИГУРИ ОТ ЦВЕТЯ

ФИГУРИ ОТ ЦВЕТЯ
Покажи:
Ред:
Изглед: СписъченТабличен
Прелестна аранжировка от червени рози, съчетани със свежа зеленина. Всичко тов аранжирано под формата на сърце. Аранжировка, подходяща за романтичен подарък, чрез който да изразите вашите чуваства. Моделът, показа..
136,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Представяме Ви най-търсеният и поръчван продукт от нашия каталог ! Сърце от 35 първокласни и свежи рози - най прекрасния начин да изразите своите чувства ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направ..
117,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Eдно доказателство за майсторство, стил и уникалност!!! Аранжимент от цветя във формата на мишок, сътворен от оранжеви хризантеми и гипсофила. Ако искате да бъдете уникален и да зарадвате неповторимо близките до Вас хо..
99,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Разкошна композиция от 45 карамфила, 31 хризантеми и 9 бели рози! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресн..
185,00ЛВ.
На база 0 отзива.
Още едно доказателство за майсторство, стил и уникалност!!! Аранжимент от цветя във формата на костенурка, съчетал в себе си рози и хризантеми. Ако искате да бъдете уникален и да зарадвате неповторимо близките до Вас х..
283,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Още един неповторим аранжимент, предложен от нашите аранжори. Ако желаете да покажете на някой колко много го обичате, то оставате цветята да говорят вместо Вас. Един прекрасен аранжимент от рози, хризантеми, лилиуми ..
186,99ЛВ.
На база 0 отзива.
  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артикула се добавят 10.00лв. - Доставки се и..
243,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Представяме Ви една аранжировка, където думите са излишни - тя говори вместо Вас ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се ..
89,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Той е футболист или запалянко и футболът е неговата страст - подарете му го и ще спечелите неговото сърце ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е н..
129,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасно, весело автомобилче от цветя, което ще зарадва, както малкото, така и "голямото" дете ! Подарете му го ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчка..
79,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Един от нестандартните начини да пожелаеш някому - На добър път и успех, чрез последните тенденции на съвремената флористика, предсавени ни от ателие за цветя МодоФлора . - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато п..
163,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Ето това е перфектния начин да кажеш -  "Ти си моето мишле!!!" и нали си представяте как ще се почувства тя или той след като го получат ???  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 час..
143,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Изключително трудна за изпълнение аранжировка, която отнема на нашите аранжор-флористи поне 6-7 часа, но пък за сметка на това Ви уверяваме, че ще бъдете уникални и неповторими! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, ког..
213,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Една истинска цветна приказка ! Уникална аранжировка на Ежко-Бежко, с която ще впечатлите и малкото дете, и младото момиче, и зрялата жена дори и ..........МАМА ! Прекрасно съчетание от зелени хризантеми и сезонни цветя, а..
126,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Подари й това и ще бъдеш Номер 1, бъди сигурен !!! Една сладка, срасива и вкусна комбинация, с която казваш всичко ! 19 рози в оранжеви тонове и прекрасни ягоди ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е напр..
126,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Това забавно и весело зайче, ще внесе навсякъде свежо и добро настроение и ще покаже на получателя му, колко е специален той за Вас ! Ефектът от един такъв подарък е покъртителен - повярвайте ! Зайчето е около 60 см височи..
126,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасна и весела калинка , направена от цветя . Тя е подходяща, както за един детски празник, така и за закачка и весело настроение на любим и ценен човек ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е напр..
89,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Няма нищо по-вечно от преходното, няма нищо по-силно от красивия спомен ! Един уникален подарък за един уникален човек ! Какво по стилно от това да подариш цветя и МУЗИКА ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато по..
273,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Носорогът е символ на щастието и семейното огнище - тази фигура от цветя е една от най-новите тенденции в съвремената флористика и може да Ви бъде предложена и изработена само в нашето ателие за цветя Модафлора. - Дос..
479,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Според философията на Феншуй, жабата винаги е била символ на богатството и парите, Подарявайки тази изящна композиция, Вие пожелавате на получателя просперитет и финансови успехи по един нетрадиционен начин ! - Дос..
143,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Една прекрасна цветна композиция от цветя във формата на пеперуда, един подарък, който ще намерите само при нас ! Едно послание за полет, стремеж и свобода, ако получателят му го заслужава - подарете го ! - Доставката в..
204,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Eдно доказателство за майсторство, стил и уникалност!!! Аранжимент от цветя във формата на ефектно крокодилче, сътворен от холандски зеленини. Ако искате да бъдете уникален и да зарадвате неповторимо близките до Вас х..
89,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Още едно доказателство за майсторство, стил и уникалност!!! Ако искате да бъдете уникален и да зарадвате неповторимо близките до Вас хора, това е Вашият избор. Качество и неповторимост без аналог в България! - Доста..
126,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Ти си моята лъвица ! И колко още думи трябва да кажеш, за да изразиш чувствата си ? Направи го с тази невероятна и закачлива играчка от цветя ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 час..
149,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Още едно доказателство за майсторство, стил и уникалност!!! Аранжимент от цветя във формата на малко лъвче, съчетал в себе си хризантеми в различни тоналности. Ако искате да бъдете уникален и да зарадвате неповторимо б..
213,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Красив, весел и закачлив Ежко, който ще внесе слънце и настроение в сивото ежедневие ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това т..
63,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Весел и закачлив подарък за любим човек. Нали вече си преставихте удивлението и радостта, когато позвъним на вратата и поднесем това красиво мече ?!? Мечо е висок около 60 см. - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато ..
126,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Красиво мече, изработено от розови и зелени хризантеми - това наистина вече Те прави необикновен и оригинален !  - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръ..
209,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Прекрасен и весел мечо, направен от зелени хризантеми - един подарък, с който определено ще подчертаете Вашата уникалност и ще направите получателят мнооооооого специален ! Мечето е високо около 40 см. - Доставката ..
126,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Сладко, закачливо и мило е това мече от бели хризантеми ! Поднесете го на любимия човек и ще видите, че той ще бъде очарован и ще помни цял живот ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 ..
126,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Тя или той пеят и Вие сте запленени от това, искате да ги впечатлите и да им поднесете нещо, което никой досега не е поднасял - направете го ! Този избор е най-походящия за Вас ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когат..
145,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Този прекрасен и изящен мотор можете да подарите по най-различни поводи ! Той е реализиран от аранжорите на ателие за цветя МодаФлора и е плод на една от най-новите тенденции в съвремената флористика. - Доставката в с..
179,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Искрящо червено сърце, направено от 21 първокласни стръка и изящно оформено със зеленина ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена сле..
61,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Направена от цветя, тази пеперуда е продукт на новите тенденции във флористиката. Фигурите от цветя са изящни и красноречиви за Вашето отношение и заинтересованост към получателя ! Пробсайте с този избор и ние Ви гара..
126,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Eдно доказателство за майсторство, стил и уникалност!!! Аранжимент от цветя във формата на малко пиленце, сътворен от жълти хризантеми. Ако искате да бъдете уникален и да зарадвате неповторимо близките до Вас хора, тов..
89,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Красиво, свежо, закачливо - много яко!!! Ето Ви един начин да кажете - Ти си моето пиле ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя ..
69,95ЛВ.
На база 0 отзива.
23 бр. искрящи и свежи рози във формата на сърце ! Шик, нали ??? Е, как да не се почувстваш най-специалния човек на света ??? - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако по..
126,99ЛВ.
На база 0 отзива.
С тези цветя казваш всичко - моя свят е твой, подарявам ти всички богатства на този свят, ти си повече от всичко ! Една аранжировка от цветя, която е "пълна с думи" ! - Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е..
273,95ЛВ.
На база 0 отзива.
Eдно доказателство за майсторство, стил и уникалност!!! Аранжимент от цветя във формата на малко пиленце, сътворен от жълти хризантеми. Ако искате да бъдете уникален и да зарадвате неповторимо близките до Вас хора, тов..
243,99ЛВ.
На база 0 отзива.
Като в приказките, подарете нещо невероятно, нещо което тя или той никога не са получавали досега ! Една прекрасна композиция от хълти хризантеми въвформата на мече - съвършенство, което могат само нашите майстори фло..
126,95ЛВ.
На база 0 отзива.